Ingredients:
·
1 fulla api
·
1 ceba
·
1 tomata
·
1 carbassó
·
1 albergínia
·
2 carrotes
·
1 pebrot verd
·
Sal, oli, pebre, curry
·
Tallarines (pasta fresca)
Procediment:
Bullim les tallarines segons indicacions
del fabricant, escorre i reservar.
Netegem les verdures i les tallem totes a
daus ben petits. Les posem a fregir amb un bon raig d’oli d’oliva. Quan ja casi
siguin cuites, 5 minuts abans d’apagar el foc, afegim una mica de curry, sal i
una mica de pebre. Remenem i apaguem el foc.
Agafem la pasta i a la mateixa cassola on hem fet les
verdures, ho remenem i deixem coure 2 m. (així és barregem els sabors)
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 3 m + 25 m + 2m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 3 m + 25 m + 2m