dilluns, 16 de setembre del 2013

Arròs a la cassola de Perdiu

 
Ingredients:
·         Alls
·         Julivert
·         Oli oliva
·         Arròs bomba
·         Ceba
·         Pebrot verd
·         1 perdiu tallada a octaus
·         1 tomàquet ratllat
·         2 carxofes
·         Vi ranci (un got) i aigua
 
 
Procediment:
Agafem una paella, salpebrem la perdiu i ho posem a coure amb un raig d’oli. Reservem.
Posem aigua a bullir. Reservem.
Comencem a fer el sofregit de l’arròs : sofregim la ceba trinxada, el pebrot a talls, els alls laminats  i la carxofa a talls, un cop sigui una mica cuit, afegim el tomàquet, deixem coure uns minuts i després hi posem una mica de vi ranci, reduïm.   
Afegim la perdiu, i dos grapats d’arròs per persona, rossegem. Posem l’aigua calenta i ho deixem coure tapat a mig foc uns 18 m. El posem a punt de sal. I uns 5 minuts abans hi afegim una picada d’all i julivert. Bona cuina.
 
Dificultat:  mitja
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 15 + 15 +18 m