Ingredients:
·
Alls
·
Julivert
·
Oli oliva
·
Arròs bomba
·
Ceba
·
Pebrot verd
·
1 perdiu
tallada a octaus
·
1 tomàquet
ratllat
·
2 carxofes
·
Vi ranci (un got) i aigua
Procediment:
Agafem una paella, salpebrem
la perdiu i ho posem a coure amb un raig d’oli. Reservem.
Posem aigua a bullir.
Reservem.
Comencem a fer el sofregit de
l’arròs : sofregim la ceba trinxada, el pebrot a talls, els alls laminats i la carxofa a talls, un cop sigui una mica
cuit, afegim el tomàquet, deixem coure uns minuts i després hi posem una mica
de vi ranci, reduïm.
Afegim la perdiu, i dos grapats
d’arròs per persona, rossegem. Posem l’aigua calenta i ho deixem coure tapat a
mig foc uns 18 m. El posem a punt de sal. I uns 5 minuts abans hi afegim una
picada d’all i julivert. Bona cuina.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 + 15 +18 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 + 15 +18 m