Ingredients:
·
Dorada
·
Sal per posar al forn
·
Acompanyament de patates i ceba
(fet al forn, 45 m cocció)
Procediment:
Avui he provat per primer cop de fer la cocció a la
sal. Facil i sa i natural.
Agafem la dorada, la netegem però no l’escatem.
Escalfar el forn a 180 º.
En una plata, posem una capa de 1 cm tot el fons de
sal. Col.loquem la dorada damunt i la cobrim de sal sense aixafar-la.
Posem a coure 20 m al forn.
La trèiem del fron, la deixem reposar 10 m. Trenquem
la crosta de sal i la servim acompanyada de patata i ceba que hem fet prèviament
al forn.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Ho maridem amb: Viña sol.Blanc.