dilluns, 18 d’abril del 2016

Chez Louisette - Garriguella


Una part del menjador
 
 
Amanida amb formatge brie i melmelada

 
Patates braves

 
Samoses de verdures amb soja i mel

 
Estofat de porc amb parmetier de patata

 
Anxoves amb pa amb tomàquet

 
Chese
 
 
Chez Louissette
Estany de la Llebre ,8
Garriguella
 
Chez Louisette està situat al cor de Garriguella, un local encantador i acollidor que han creat una matrimoni de Barcelona, ( segons ens explicaven molt amablement després de sopar) van decidir canviar d’aires i tot i que no provenien d’aquest món, van fer un cop de cap i van crear aquest restaurant tan entranyable.
Amb productes de proximitat i km 0, la carta varia segons l’oferta dels productes. La carta de vins molt correcte i sobretot amb producte de la zona. I amb una bona relació qualitat preu.
Té una gran terrassa que ens falta descobrir, ja que nosaltres hi vam anar a sopar i encara no feia tan bon temps com per sopar a fora.
Adient per anar-hi a fer un vermut, una copa, dinar o sopar; tan amb família com amb amics. Vaig veure que disposen de trones pels infants.
Amb un aire modernista però desenfadat, chez louisette només d’entrar et fa sentir com si fossis a casa teva.
Cal provar  les samoses, que son com unes crepes de verdures, les braves amb aquesta textura cruixent, i sobretot el cheesecake que fa l’anna.
Tornarem segur!! No hem provat el rissotto ni molts plats que té a la carta. En tot moment ets sents còmode i ben atès, que últimament això costa molt de trobar.