dilluns, 1 d’abril del 2013
Melmelades per a Maridatges (La Fageda)
Maridatges per a Esmorzars: melmelades de maduixa, taronja dolça, poma amb llimona i pera.
Maridatges per a Formatges: tomàquet, taronja amarga amb gingebre, fruites del bosc i pebrot vermell.
Maridatges per a Carns o Peixos: ceba agredolça, pebrots, poma agredolça i carbassó.
Les melmelades per a maridatges “La Fageda” estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. Els 12 sabors que es presenten estan seleccionats per a combinar amb diferents tipus de formatges, carns o peixos i esmorzars. La seva cocció curta dóna com a resultat una melmelada consistent i amb trossos. La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.
Hem degustat la dels formatges.... i són boníssimes!!!
(jo ho he trobat a:carnisseria Punset , de Figueres)
Subscriure's a:
Missatges (Atom)