dimecres, 29 de maig del 2013

Macarrons a la calabrese



Ingredients:

·         Parmesà
·         Oli oliva
·         Sal, aigua
·         pinyons
·         Macarrons
·         Tomàquets secs
·         Ceba balsàmica
·         2 gra all
·         Alfàbrega


Procediment:

Posem a bullir els macarrons amb una mica de sal, quan estigui cuits, els posem a escorre i els reservem.
Reservem. (i en guardem el suc)
Posem els tomàquets secs en aigua en remull durant 1 h. Després els posem a escorre i ens reservem una mica del suc.
Tallem els tomàquets a tires.
Agafem una altre paella, amb un raig d’oli,afegim els pinyons, els tomàquets , els alls i una mica d’alfàbrega, ho deixem coure uns 10 minuts, després hi afegim la ceba i el seu suc. Si veiem que queda una mica sec, hi podem afegir una mica d’aigua dels tomàquets en remull.
Un cop cuit ho barregem amb els macarrons, si volem hi podem posar una mica de parmesà per damunt.
 
Dificultat: mitjà
Temps de preparació total:  70 m
Temps de cocció: 8m+ 40m+20m