Ingredients:
·
150 gr figues
tendres sense pela
·
Suc de ½ taronja
·
La pela
ratllada d’aquesta ½ taronja
·
75 gr mantega
desfeta
·
75 gr d’ametlla
molta
·
85 gr de
sucre glaç
·
1 ou
·
25 gr de
farina
·
1 paquet de
massa brisa fresca
Procediment:
Tallem les figues a daus i les
posem en un bol amb el suc de taronja, deixem reposar.
En un bol a part posem la mantega, el
sucre, la pela ratllada i l’ou, ho barregem bé.
Barregem la farina i l’ametlla,
i ho anem afegint a poc a poc, a la massa anterior (sucre, mantega...), un con
ben barrejat amb la batedora, afegim les figues i el suc de la taronja, però
ara ho remenem amb una cullera, ja que sinó les figues ens trencarien massa.
Agafem el motllo, posem la
massa brisa (també hi posem el paper de protecció que hi va al interior) i ho
col.loquem be, després hi afegim la barreja que hem fet. Ho posem al forn 25 m
a 180º (dalt i baix).
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 25 m