dimarts, 21 d’agost del 2012

Pastis de Figues del Mas Arnall - Pastel de higos





Ingredients:

·         150 gr figues tendres sense pela
·         Suc de ½ taronja
·         La pela ratllada d’aquesta ½ taronja
·         75 gr mantega desfeta
·         75 gr d’ametlla molta
·         85 gr de sucre glaç
·         1 ou
·         25 gr de farina
·         1 paquet de massa brisa fresca 

Procediment:

Tallem les figues a daus i les posem en un bol amb el suc de taronja, deixem reposar.
En un bol a part posem la mantega, el sucre, la pela ratllada i l’ou, ho barregem bé.
Barregem la farina i l’ametlla, i ho anem afegint a poc a poc, a la massa anterior (sucre, mantega...), un con ben barrejat amb la batedora, afegim les figues i el suc de la taronja, però ara ho remenem amb una cullera, ja que sinó les figues ens trencarien massa.
Agafem el motllo, posem la massa brisa (també hi posem el paper de protecció que hi va al interior) i ho col.loquem be, després hi afegim la barreja que hem fet. Ho posem al forn 25 m a 180º (dalt i baix).

 Dificultat: mitja
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  25 m