dimarts, 13 d’agost del 2013

Pollastre Empordanès (del Mas Arnall) amb Farigola


Ingredients:

·         ½ pollastre empordanès
·         Sal, oli, pebre
·         Farigola
·         3 patates
·         1 got vi blanc
·         3 alls

 
Procediment:

Pelem les patates i les tallem a daus, les fregim (no del tot) i les reservem.
Escalfar el forn a 200º (dalt i baix).
Salpebrar el pollastre. En una safata apta per forn, posem oli, els grans d’all (amb pell), les branquetes de farigola i el pollastre, ho ruixem amb una mica de vi blanc. (Podem baixar el forn a 180º)
Ho posem a coure un 55/60 m (depèn del pollastre), quan portem uns 30 minuts de cocció, hi afegim les patates. Un cop cuit, deixar  reposar dins el forn uns 10 minuts.

 
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  75 m
Temps de cocció:  10 m + 55 m