Pel concurs de Postres : El Far Empordà 2016
Ingredients:
·
350 g de formatge cremós per
untar
·
4 ous
·
3 iogurts naturals
·
3 cullerades de farina
·
100 g sucre blanc
·
1 capseta de fruits vermells
variats
Procediment:
Untem una mica el vol de silicona que anirà al forn
amb una mica de farina.
Netegem els fruits vermells i assequem amb un full de
paper absorbent. Reservar.
Escalfar el forn a 140º dalt i baix.
En un vol hi posem els ous i el sucre, i ho barregem
bé, i ara anem afegint tots els altres ingredients, fins que quedi una crema
sense cap grumoll, ara hi afegim els fruits vermells i ja ho podem posar al
motllo.
Posem el forn a 150º i ho deixem coure 1h20.
Deixem refredat. I amb l’ajuda d’un cercle per tallar
postres, en fem rodones, ho posem als platets (els he comprat a emiliana) i ja
ho podem posar una estona a la nevera. Ah cert, damunt hi he posat 2 fruits
vermells a cadascun. Si voleu també hi podeu posar una mica de melmelada
Per quantes persones: 6/8 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 1h20 m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 1h20 m
Vi triat per acompanyar: Garnatxa de l’empordà!