dimarts, 15 de novembre del 2016

PASTIS DE FORMATGE I FRUITS VERMELLS


 
 
Pel concurs de Postres : El Far Empordà 2016
 


Ingredients:

·         350 g de formatge cremós per untar
·         4 ous
·         3 iogurts naturals
·         3 cullerades de farina
·         100 g sucre blanc
·         1 capseta de fruits vermells variats  

Procediment: 

Untem una mica el vol de silicona que anirà al forn amb una mica de farina.
Netegem els fruits vermells i assequem amb un full de paper absorbent.  Reservar.
Escalfar el forn a 140º dalt i baix.
En un vol hi posem els ous i el sucre, i ho barregem bé, i ara anem afegint tots els altres ingredients, fins que quedi una crema sense cap grumoll, ara hi afegim els fruits vermells i ja ho podem posar al motllo.
Posem el forn a 150º i ho deixem coure 1h20.
Deixem refredat. I amb l’ajuda d’un cercle per tallar postres, en fem rodones, ho posem als platets (els he comprat a emiliana) i ja ho podem posar una estona a la nevera. Ah cert, damunt hi he posat 2 fruits vermells a cadascun. Si voleu també hi podeu posar una mica de melmelada 

Per quantes persones: 6/8  persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  1h20 m
 

Vi triat per acompanyar: Garnatxa de l’empordà!