divendres, 6 de juliol del 2012

Remenat de Patates




Ingredients:

·         2 ous
·         2 patates
·         Sal
·         Oli oliva
Si de vegades no us acaba de sortir bé la truita de patates, aquí, us deixo una manera diferent de menjar-la, sense acabar de fer la truita!

Procediment:

Tallem les patates i les fregim com si anéssim a fer una truita.
Un moment abans de retirar-les del foc, retirem la majoria de l'oli de fregir, posem a punt de sal i afegim els ous batuts, donant-los unes quantes voltes i lligant com si fos un remenat.

Queda molt gustós.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció:  20m

Amanida amb Favetes i fruits secs



Ingredients:

·         Enciam
·         Tomàquet
·         Pinyons
·         Sal, oli
·         Tonyina
·         Formatge fresc de cabra
·         Panses
·         Cogombre
·         Favetes cuites (en conserva)
·         Vinagre
·         Herbes aromàtiques 

Procediment:

Netegem tots els ingredients.  Ho tallem petit. I ho disposem tot en un plat. Tallem el formatge fresc i ho  afegim juntament amb les panses, els pinyons i les favetes. Ho amanim al gust.

Dificultat: molt fàcil
Temps de preparació total:  15m
Temps de cocció:  0 m