Ingredients:
·
500 g macarrons
·
1 gra d’all
·
50 g formatge parmesà
·
25 g avellanes
·
25 g nous
·
25 g anacards
·
2 pebrots vermells escalivats (jo
he fet servir uns de Ferrer)
·
Oli oliva
·
Sal
·
pebre
Procediment:
Triturem a la picadora el all, el parmesà, les
avellanes, les nous, els anacards, els pebrots i l’oli. Salpebrar.
Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant.
Escorre i posar per damunt la salsa. Servir.
Si us sobre salsa, ho poseu a la nevera amb un bon
raig d’oli d’oliva, i ho podreu guardar uns dies.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5/8 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5/8 m
Vi triat per acompanyar: Perro Verde. Verdejo. Blanc
By Carles Arnall