Ingredients:
·
2 Bacallà dessalat (per dos persones)
·
1 ceba
·
Oli oliva
·
Grapat Pinyons
·
2 Panses
·
1/2 pot de tomàquet triturat
·
Aigua
·
Julivert
·
3 ametlles
·
1 agra all
·
Sal
·
1 llesca de pa
Posem una cassola al foc amb oli d’oliva. Hi fregim la llesca de pa. La reservem.
Enfarinem el bacallà, i el fregim fins que
quedi ben ros. El reservem.
A la mateixa cassola, amb el mateix oli
(si fa falta n’hi afegim) comencem a fer un bon sofregit amb la ceba ben
trinxada.
A mitja cocció hi afegim el tomàquet i ho
deixem coure.
Quan estigui ben cuit, hi posem les panses
i els pinyons, i dos gots d’aigua, ho deixem coure 5 minuts. Afegim el bacallà
i continuem la cocció 10 minuts.
Mentrestant fem la picada amb l’all, el
julivert i la llesca de pa, i ho posem a la cassola, remenem i ho deixem coure
2 minuts més. Bona cuina.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 50m
Temps de cocció: 30/35m
Temps de preparació total: 50m
Temps de cocció: 30/35m
Fotografia Carles Arnall