dimecres, 30 de març del 2011

MANDONGUILLES AMB PESOLS I CEPS

Ingredients:
  • 500 gr carn picada (1/4 vedella - 3/4 porc)
  • sal, all, julivert, pebre, oli
  • 1 ceba
  • 5 gr de ceps
  • 150 gr pèsols
  • 2 cullerades pa ratllat
  • 1 ou
  • 1 dl de vi blanc
  • aigua
  • 4 cullerades de tomàquet triturat
Procediment:
Barregem be la carn picada, hi afegim un ou, una mica de sal, l'all i julivert i el pa ratllat. Amb la massa que ens surti en fem boletes (ho podem fer amb un got) i les passem per farina.
Tallem la ceba ben fina.
Agafem una paella amb oli d'oliva i fregim les mandonguilles, fins que quedin roses. Les retirem, i amb el oli que ens sobra sofregim la ceba. Agafem una cassola i posem la ceba, després hi afegim el tomàquet i fem que qualli be, afegim el vi i el deixem reduir. Després hi afegim les mandonguilles, els pèsols i el grapat de ceps, ho remenem i afegim 2 o 3 gots d'aigua i ho deixem coure a foc lent uns 20 minuts.
Bona cuina!