Ingredients:
·
2 Tomàquets de la pera
·
Oli d’oliva
·
2 Cogombres (més aviat petit)
·
Sal “per a quedar bé”
Procediment:
Netegem el tomàquet i el tallem. Pelem el cogombre i
el tallem a làmines.
Ho posen en un plat, hi posem un bon raig d’oli d’oliva
i una mica de sal (aquest cop he fet servir una que vaig comprar ahir “sal amb
especies per amanides i pasta” de: per a quedar bé).
Per cert, el cogombre sempre el trio quan més petit
millor, a casa l’avi sempre deia que eren els millors!
(he deixat que el plat agafi gust amb la sal uns 5/8 m).
I ja podem començar! Bon profit.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: molt fàcil
Temps de preparació total: 5 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 5 m
Temps de cocció: 0 m
Beguda triada per acompanyar: Aigua mineral de Sant
Aniol