Ingredients:
·
1 ceba
·
½ pot de tomàquets secs en
conserva d’oli
·
Quinoa eco
·
Vinagre balsàmic
·
Oli oliva
·
Sal
·
parmesà
Procediment:
Tallem la ceba a làmines.
En una paella amb un bon raig d’oli d’oliva posem a
coure la ceba a foc mig 10m, quan ja tingui un to més torrat hi afegim el vinagre
balsàmic, i ho deixem coure uns 10 minuts més a foc lent i posem a punt de sal.
Ara ja hi podem afegir el tomàquet sec tallat a tires,
remenem i deixem coure 5 m. Apaguem el foc.
Netegem la quinoa, i la posem a coure amb força aigua
uns 15 m/20m , posem a escorre.
Afegim la quinoa amb la ceba i el tomàquet, deixem
coure uns 2 minuts, afegim una mica de parmesà i ja podem servir.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 20/25m + 20 m + 2m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 20/25m + 20 m + 2m
Aquest cop ho acompanyem amb una mica d’aigua mineral
de Vilajuïga