dimarts, 18 d’octubre del 2016

Quinoa amb tomàquet sec i ceba caramelitzada amb vinagre balsàmic




Ingredients:

·         1 ceba
·         ½ pot de tomàquets secs en conserva d’oli
·         Quinoa eco
·         Vinagre balsàmic
·         Oli oliva
·         Sal
·         parmesà 

Procediment:

Tallem la ceba a làmines.
En una paella amb un bon raig d’oli d’oliva posem a coure la ceba a foc mig  10m, quan ja  tingui un to més torrat hi afegim el vinagre balsàmic, i ho deixem coure uns 10 minuts més a foc lent i posem a punt de sal.
Ara ja hi podem afegir el tomàquet sec tallat a tires, remenem i deixem coure 5 m. Apaguem el foc.
Netegem la quinoa, i la posem a coure amb força aigua uns 15 m/20m , posem a escorre.
Afegim la quinoa amb la ceba i el tomàquet, deixem coure uns 2 minuts, afegim una mica de parmesà i ja podem servir. 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 20/25m + 20 m + 2m
 

Aquest cop ho acompanyem amb una mica d’aigua mineral de Vilajuïga