Ingredients:
·
½ ceba
·
Pasta
·
Aigua
·
Oli oliva
·
Sal
·
Pebre
·
40 gr Ceps secs
·
1 pot de crema de llet
Procediment:
Bullim la pasta segons instruccions del fabricant, un cop cuita
deixem escorre i reservem.
Tallem la ceba a daus, i amb una mica d’oli d’oliva la sofregim.
Reservem.
Agafem un caço, afegim la crema de llet i els bolets, ho posem
al foc i deixem que vingui espessa, quan ja casi estigui, afegim un pols de sal
i de pebre, afegim la ceba i deixem coure 3 o 4 m. Apaguem el foc, deixem
refredar uns minuts i ho passem pel turmix. Posem en un plat la pasta i la
salsa pel damunt. A menjar.
Per 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 + 5
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 + 5
Vi escollit: Mo de masia oliveda blanc de blancs del 2012.