dimecres, 10 d’abril del 2013

Flam d'ou al bany maria (ous del mas arnall)


Ingredients: (per 6 flams individuals)

·         ½ l llet
·         4 ous
·         1 branca canyella
·         100 gr de sucre
·         60 gr sucre fet caramel 

Procediment:

Posem a bullir la llet i la canyella en un cassó, quan arrenqui el bull, parem el foc i ho deixem infusionar uns 10 m.
Agafem les flameres,  i hi posem una cullerada de caramel.
En un bol, mesclem el sucre i els ous, hi aboquem la llet i ho remenem bé.
Omplim les flameres i les col.loquem en una plata fonda al bany maria.
Ho posem a coure al forn (prèviament escalfat a 125 º).  Ho deixem coure uns 60 m a 200º, podem comprovar si ja son cuits amb un escuradents, si surt net, ja son cuits.
 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  75 m
Temps de cocció:  60m