Ingredients: (per 6 flams individuals)
·
½ l llet
·
4 ous
·
1 branca canyella
·
100 gr de sucre
·
60 gr sucre fet caramel
Procediment:
Posem a bullir la llet i la canyella en un
cassó, quan arrenqui el bull, parem el foc i ho deixem infusionar uns 10 m.
Agafem les flameres, i hi posem una cullerada de caramel.
En un bol, mesclem el sucre i els ous, hi
aboquem la llet i ho remenem bé.
Omplim les flameres i les col.loquem en
una plata fonda al bany maria.
Ho posem a coure al forn (prèviament
escalfat a 125 º). Ho deixem coure uns
60 m a 200º, podem comprovar si ja son cuits amb un escuradents, si surt net,
ja son cuits.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 60m
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 60m