Ingredients:
·
10 olives negres a làmines
·
½ ceba tendra
·
Sal, oli
·
Orenga
·
Vinagre
·
100 gr de pasta
·
1 llauna tonyina amb oli d’oliva
·
2 cullerades de tàperes
·
20 gr de formatge de maó
·
El suc de ½ llimona
·
Una mica de pela de llimona
ratllada
Procediment:
Posem a coure la pasta el minuts
que marca el fabricant, un cop cuita, escorre i reservar.
Tallem la ceba. En un vol hi
posem la pasta, les olives, el formatge a daus, les tàperes i la tonyina. Ho
remenem bé.
En un got posem el suc de la
llimona, la pela el oli, el vinagre, la sal i l’orenga, ho ben barregem i ho
posem damunt la pasta, ho amanim bé i ho deixem a la nevera un 15/20 m i ja
podem servir
Per 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 8/10 m (pasta)
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 8/10 m (pasta)