dilluns, 31 de març del 2014

Amanida de pasta amb tonyina




Ingredients:

·         10 olives negres a làmines
·         ½ ceba tendra
·         Sal, oli
·         Orenga
·         Vinagre
·         100 gr de pasta
·         1 llauna tonyina amb oli d’oliva
·         2 cullerades de tàperes
·         20 gr de formatge de maó
·         El suc de ½ llimona
·         Una mica de pela de llimona ratllada

Procediment:

Posem a coure la pasta el minuts que marca el fabricant, un cop cuita, escorre i reservar.
Tallem la ceba. En un vol hi posem la pasta, les olives, el formatge a daus, les tàperes i la tonyina. Ho remenem bé.
En un got posem el suc de la llimona, la pela el oli, el vinagre, la sal i l’orenga, ho ben barregem i ho posem damunt la pasta, ho amanim bé i ho deixem a la nevera un 15/20 m i ja podem servir


Per 2 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  8/10 m (pasta)