Ingredients:
* 8/10 Ous
* Tonyina
* Olives negres
* Cogombrets
* Maionesa
* Pinyons
* Fulla api 
Elaboració :
Bullim els ous, els deixem refredar. En trèiem la
closca, els partim per la meitat. En trèiem els rovells i ho reservem.
Tallem les olives i els cogombrets.
En un vol, barregem 3 o 4 rovells (depèn dels que hem
fet, ho podem variar) amb la tonyina i maionesa.
Ara ja podem anar emplenant les clares amb la barreja
de la tonyina, els rovells i la maionesa.
Com això ho ha fet la Lia, hem decidit fer-ho una mica
més divertit i hem posat ulls, boca, nas i cabell.  (olives, cogombrets, pinyons i un tall de
fulla d’api).
Bona cuina i bon profit!
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil i divertit 
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  15m
Ho maridem amb: Aigua Vilajuïga
 

 
