dissabte, 3 de maig del 2014

Macarrons amb carxofes saltejades i tomàquet sec



  • 60 grs de ceba tendra
  • 50 gr d'alls tendres
  • 250 grs de carxofes
  • 40 gr de tomàquets secs
  • julivert
  • sal, oli oliva i pebre



Procediment:

Posem en remull els tomàquets secs 1h aproximadament.
Després els trèiem l’aigua i els tallem a tires, reservem.
Pelem les cebes i els alls, piquem-los finament i el sofregim en una paella amb oli d’oliva.
Netegem les carxofes, en trèiem la part dura i la pelussa interior, les tallem a octaus i les afegim al sofregit. Remenem, posem a punt de sal i una mica de pebre i ja podem afegir els tomàquets secs i els julivert picat, deixem que cogui uns 5/8m més.
Posem a coure els macarrons, els escorrem un cop cuits i ja hi podem afegir el sofregit de carxofes i tomàquets.
Bona cuina

Per 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  35 m
Temps de cocció:  20 m + 8 m

Vi:  Puntils negre 2013 de Garriguella