- 60 grs de ceba tendra
- 50 gr d'alls tendres
- 250 grs de carxofes
- 40 gr de tomàquets secs
- julivert
- sal, oli oliva i pebre
Procediment:
Posem en remull els tomàquets secs 1h aproximadament.
Després els trèiem l’aigua i els tallem a tires, reservem.
Pelem les cebes i els alls, piquem-los finament i el sofregim en
una paella amb oli d’oliva.
Netegem les carxofes, en trèiem la part dura i la pelussa
interior, les tallem a octaus i les afegim al sofregit. Remenem, posem a punt
de sal i una mica de pebre i ja podem afegir els tomàquets secs i els julivert
picat, deixem que cogui uns 5/8m més.
Posem a coure els macarrons, els escorrem un cop cuits i ja hi
podem afegir el sofregit de carxofes i tomàquets.
Bona cuina
Per 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 20 m + 8 m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 20 m + 8 m
Vi: Puntils negre 2013 de
Garriguella