INGREDIENTS:
- 2 LLAUNES DE PEBROTS DEL PIQUILLO
- 1 CEBA
- TOMAQUET TRITURAT
- POT DE BRANDADA DE BACALLA
- BACALLA ESQUEIXAT UNS 400 GRMS
- GOT DE VI BLANC
- SAL
- OLI
- POT CREMA DE LLET
- PEBRE
Procediment:
Desfarem amb els dits el bacallà esqueixat (que abans haurem desalat) un cop està ben desfet, hi barrejarem la brandada de bacallà. Agafarem el pebrots del piquillo i els emplenem d'aquesta barreja feta.
Enfarinarem el pebrots i els sofregim una mica. Un cop sofregits, els treiem i amb l'oli que hi queda a la paella hi sofregim la ceba, i un cop rossa, li afegim el tomàquet triturat, un polsim de sal i si fa falta un de sucre, posteriorment hi afegim el vi. I ara ja hi podem posar els pebrots, esperem 5 minuts i ja hi podem afegir una mica de crema de llet, ho fem coure uns 20 minuts i ja està bona cuina !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada