Ingredients:
- arrós (400 gr)
- Gambes pelades
- rossinyols cecs 10 grs
- 200 gr ceba
- crema de llet
- parmesà
- oli oliva
- sal
Procediment:
Deixem hidratar els rossinyols secs durant 2 hores amb aigua. (l'aigua no la tirem ja que l'aprofitarem per la cocció del rissoto)
En una paella posem una mica d'oli i fem el sofregit de la ceba. Incorporem l'arròs i ho deixem arrossejar durant uns 5 minuts a foc fluix.
Passat aquest temps hi anem afegim els bots i després de mica en mica (cullerada a cullerada) l'aigua dels bolets. Passat uns 10 minuts de la cocció i d'aquest procediment de coccio (cullerada a cullerada) hi afegim la crema de llet, les gambes i el parmesà, ho deixarem coure uns minuts més i ho deixem reposar i ho servim.
Bona cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada