- espinacs
- carn (de canelons)
- crema de llet
- llet
- ceba
- mantega, oli, sal
- 2 talls de formatge
- formatge ratllat
- fulls de lasanya (de la que no cal coure)
Netegem be els espinacs i els bullim. Un cop cuits, els deixem a escórrer.
Fem una mica de beixamel: ratllem mitja ceba i la sofregim, i afegim 2 cullerades de farina, una mica de sal i llet fins que quedi una bona beixamel.
Agafem els espinacs i els barrejo una mica de crema de llet o si voleu ho feu amb una mica de la beixamel que hem fet.
Agafem una plata, untem una mica de mantega perquè no s'enganxi la lasanya, i anem fen una cap de pasta
una capa d'espinacs amb la crema de llet, una altre de pasta, una de formatge, després pasta, una de la carn dels canelons, una altre de pasta i per ultim una d'espinacs i la de pasta. Damunt hi afegim la beixamel i una mica de formatge ratllat. 15 minuts al forn de 180/200º (bona cuina)
M'ha quedat boníssim el experiment!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada