Ingredients:
4 Calamars de Roses
sal, oli
2 grans all
julivert
2 cullerades de vi blanc
sal, oli
2 grans all
julivert
2 cullerades de vi blanc
Procediment:
Netegem els calamars, i deixem escorre l'aigua completament.
Agafem els alls, i els tallem a la lamines, agafem la paella i ho posem a sofregir, quan estigui ros, hi afegim el julivert tallat, i al cap d'uns minuts el vi, i deixem coure uns 2 o 3 minuts fins que el vi s'evapori. Hi ho deixem a foc ben vaig, perquè estigui calent quan ho vulguem posar damunt dels calamars.
Agafem una planxa, hi posem un raig d'oli, i quan ja sigui calen hi afegim els calamars. Un cop cuits, ho posem en una plata i hi tirem l'oli i all i julivert per damunt.
Bona cuina.
Agafem els alls, i els tallem a la lamines, agafem la paella i ho posem a sofregir, quan estigui ros, hi afegim el julivert tallat, i al cap d'uns minuts el vi, i deixem coure uns 2 o 3 minuts fins que el vi s'evapori. Hi ho deixem a foc ben vaig, perquè estigui calent quan ho vulguem posar damunt dels calamars.
Agafem una planxa, hi posem un raig d'oli, i quan ja sigui calen hi afegim els calamars. Un cop cuits, ho posem en una plata i hi tirem l'oli i all i julivert per damunt.
Bona cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada