dimecres, 29 de febrer del 2012

Pastissets de Vainilla i cookies de chocolata negra


Ingredients:

165 gr de farina
1/2 cullerada de bicarbonat
un pessic de sal
55 ml de llet
1 iogurt grec
100 gr de mantega
110 gr de `sucre
2 ous
1/2 cullerada estracte de vainilla
50 gr de cookies de xocolata

Procediment:

Tamissem la farina, el bicarbonat i la sal.
En un got barregem la llet i el iogurt.
Pre escalfem el forn.
El sucre i la mantega ho posem en un vol, batre a velocitat mitja fins que quedi esponjós. Afegim els ous i després la vainilla. Hi afegim la vareja de la llet i el iogurt. I amb la batedora en velocitat mitja afegim la farina (bicarbonat i sal)  de mica en mica.
Remoure be. Afegim els cookies.
I possar-ho en el motllo, coure al forn a 160º uns 30 0 40 m.

Dificultat: Mitja
Temps de preparació total amb cocció: 60 m
Temps de cocció: 30/40 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada