dissabte, 18 de febrer del 2012
Pintada rostida amb cebetes, carrotes i ceps (mas arnall)
Ingredients:
15 cebetes
1 pintada tallada a quarts
5 o 6 talls de ceps
4 carrotes
oli
sal, pebre
alls
vi blanc o vi ranci
Procediment:
Salpebrem la pintada.
En una cassola amb un raig d'oli, enrossim els talls de pintada lentament.
A mitja cocció hi afegim els alls, les cebetes, les carrotes i els ceps, ho deixe'm coure.
Tirem el vi blanc (ja que no disposo ara de vi ranci), girem la pintada i deixem que s'evapori l'alcohol.
Hi anem afegim cassons petits d'aigua calenta perquè la pintada no quedi seca, provem de sal. I ho deixem coure uns 35 m.
Bona cuina
Dificultat: Mitja
Temps de preparació total amb cocció: 60 m
Temps de cocció: 35/40 m
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada