diumenge, 18 de març del 2012

Coca de formatge i ametlles


Ingredients:

185 mantega
185 gr de philadelphia
1 cullerada de sucre avainillat
250 gr farina
1 sobre de llevat royal
3 ous
60 gr ametlla picada
300 gr de sucre

Procediment:

Fondre la mantega al microones. Posar-ho en un vol juntament amb el formatge i remenar-ho be.
Pre escalfar el forn.
Afegir-hi el sucre, el sucre avainillat i les ametlles. Barrejar-ho be. Un cop remenat, afegir-hi els ous de un en un fins que quedi ben quallat. Afegir-hi la farina i el llevat, tamisat.
Posar la massa en un motllo, i coure al forn a 180º durant uns 50 minuts.
Bona cuina

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 65 m (amb motllo de silicona)
Temps de cocció: 50 m

1 comentari: