divendres, 23 de març del 2012

Remenat de carxofes i calamars


Ingredients:

1/2 calamar tallat a rodanxes
3 carxofes
oli
sal
1 gra all
1/2 got de vi blanc

Procediment:

Laminem l'all.
Amb una paella, amb poc oli, saltegem els calamars amb l'oli. Un cop cuit, ho reservem.
Netegem les carxofes i les tallem a llesques ben fines. Les saltegem en una altre paella amb una mica d'oli i sal, quan comenci agafar color i posem el vi. Un cop ja casi sigui cuit i afegim els calamars i un saltegem uns 2 minuts més

Bona cuina.!
 
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 35/40 m
Temps de cocció: 15+10+2 m

1 comentari:

  1. Quina bona pinta! Ens encanten les carxofes a Esfruita, bé, de fet, la verdura en general i la fruita!

    Nosaltres avui al bloc d'ESfruita proposem un porc amb fruits vermells. T'animem a entrar-hi i fer-hi una ullada! www.esfruita.com/assessorem/porc-rostit-amb-fruits-vermells

    Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com

    També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruita facebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.

    ResponElimina