diumenge, 11 de març del 2012
Remenat d'espàrrecs i carbassò
Ingredients:
1 manat d'espàrrecs
1/2 carbassó
2 ous grans
sal
oli oliva
Procediment:
Es tallen els espàrrecs, la part tendre. Els netegem i els sofregim, ho reservem.
Tallem el carbassó a daus petits, ho netegem i els sofregim.
Posem a batre els ous. Possem sal.
S'afegeix tot junt a la paella (espàrrecs i carbassó), als 2 minuts hi afegim els ous poc a poc hi anem barrejant, quan sigui cuit ja ho podem posar al plat.
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 25 h
Temps de cocció: 15 m
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Maite, quina bona idea m'has donat, a vegades em fa mandra preparar la truita de verdures, però així es més ràpid!! i bó prenc nota!!
ResponEliminaGràcies peer la visita!!