dimarts, 6 de març del 2012

Remenat d'espàrrecs i carrota



Ingredients:

Espàrrecs silvestres
2 carrotes
2 ous
sal
oli

Procediment:

Renteu i talleu a bocins els espàrrecs. Peleu les carrotes i talleu-les a tires.
Posar les carrotes a la paella amb tres cullerades soperes d'oli i sofregir.
Cinc minuts després hi afegim els espàrrecs, ja que costen menys de coure. Quan siguin cuits hi afegim els dos ous.
Remenar-ho bé amb una cullera de fusta perquè l'ou s'escampi i agafi tots els espàrrecs i les carrotes.
Tirar-hi una mica de sal i... llest a menjar!

Dificultat: Molt fàcil.
Temps de preparació total amb cocció: 30 m
Temps de cocció: 30 m

3 comentaris:

  1. Muchas gracias por la visita, yo ya soy seguidora tuya, quieres participar en el concurso?????
    Un saludo

    ResponElimina
  2. Te apunto pero tienes que poner el logo en tu blog...... no te olvides....
    Besos

    ResponElimina