dissabte, 21 d’abril del 2012
TIRAMISÚ AMB LLET CONDENSADA - TIRAMISÚ CON LECHE CONDENSADA
Ingredients:
1 kg de mascarpone
200 gr. de llet condensada
16 melindros (si pot ésser artesans)
1/2 l. de cafè
1 copa de licor frangelico
cacau en pols
Procediment:
Fem el cafè, el deixem reposar i afegim el licor.
Agafem el mascarpone i el barregem be amb la llet condensada. Ho reservem.
Agafem les copes i anem col.locant la primera capa de melindros. Amb l'ajuda d'un pinzell, mullem els melindros amb la barreja de cafe i licor. Fem una capa amb el mascarpone.
Tornem a posar una capa de melindros, els mullem amb el cafè.
Per ultim fem la darrera capa de mascarpone, i ho aplanem.
Desar a la nevera.
5 minuts abans de menjar-ho, hi posem una capa cacau en pols.
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació : 15/20 m i després a la nevera.
By Carles Arnall
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Te ha quedado muy bien. Besitos.
ResponElimina;)
Eliminaqué delicia!. Me encanta el tiramisú y la leche condensada, juntos, perfecto!. Saludos.
ResponEliminaes buenisimo
EliminaCon leche condensada? mmm no sé yo, es que la leche condensada está demasiado dulce y el tiramisú es una de esas cosas que me encantan porque es un postre más de queso y gustito que no dulzón...
ResponEliminaLo tendré en cuenta :)
esta buenisimo! tienes q probarlo
EliminaMmmmm...debe estar tremendo con la leche condensanda! un beso
ResponElimina;)
Elimina