Ingredients:
·
½ pebrot
vermell
·
½ carbassó
·
1 ceba
·
Una mica d’àpit
·
Arròs
·
1 carrota
·
Una mica de
faves
·
Rossinyols secs
·
Sal
·
Pebre
·
Herbes
provençals
·
Oli
·
Aigua
·
1 gra d’all
·
1 got de
tomàquet triturat natural
Procediment:
Posem els rossinyols amb aigua
en remull.Tallem la ceba a daus petits i
tota la verdura.Posem a escalfar aigua a part
i reservem.
En una cassola amb una mica d’oli
comencem a sofregir la ceba, quan comenci a ser transparent hi afegim totes les
verdures i l’all laminat. Quan ja sigui
una mica tou, hi afegim sal, pebre i les herbes. Afegim també el tomàquet, a foc suau deixem
que es vagi concentrant. Hi tirem els
bolets i l’aigua dels mateixos. Quan ja sigui cuita la verdura, hi afegim l’arròs,
remenem i tirem l’aigua calenta. Abaixem el foc, rectifiquem de sal i pebre si
fa falta, tapem i deixem coure uns 15/18 minuts. Apaguem i deixem reposar 5
minuts.
Es un arròs mes suau que un
arròs a la cassola, però queda boníssim !.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 15+15 m aprox.
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 15+15 m aprox.
¡Quin arròs mes sabrós!
ResponEliminaUna abraçada
Joan i Sara