dimecres, 2 de maig del 2012

Espirals d'Espelta amb verdures i favetes - Espirales de Espelta con verduras y habas



Ingredients:

·         ½ pebrot vermell
·         1 got de tomàquet triturat
·         ½ carbassó
·         ½ ceba
·         50/100 gr. De favetes
·         Espirals d’espelta
·         Sal
·         Oli

Procediment:
Posem a bullir els espirals d’espelta (aquest tipus de pasta és més lleugera i més fàcil de digerir), un cop cuits, posem a escorre i ho reservem.

Netegem i tallem a daus totes les verdures. Agafem una paella amb un raig d’oli, i coure totes les verdures i les favetes,  afegim sal.

Quan ja casi siguin cuites hi afegim el tomàquet.   Quan  ja estiguin cuites, hi afegim la pasta i ho remenem. 2 minuts i ho podem servir.

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  35 m
Temps de cocció: 30 m

3 comentaris: