Ingredients:
·
½ pebrot
vermell
·
1 got de tomàquet
triturat
·
½ carbassó
·
½ ceba
·
50/100 gr. De
favetes
·
Espirals d’espelta
·
Sal
·
Oli
Procediment:
Posem a bullir els espirals d’espelta
(aquest tipus de pasta és més lleugera i més fàcil de digerir), un cop cuits,
posem a escorre i ho reservem.
Netegem i tallem a daus totes
les verdures. Agafem una paella amb un raig d’oli, i coure totes les verdures i
les favetes, afegim sal.
Quan ja casi siguin cuites hi
afegim el tomàquet. Quan ja estiguin cuites, hi afegim la pasta i ho
remenem. 2 minuts i ho podem servir.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 30 m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 30 m
Estas espirales tienen una pinta buenisima!! Besos
ResponEliminasi!!! i al ser la pasta de espelta, es super facil de digerir
Eliminahola guapa, que rico platito.
ResponEliminabesotes!!