Ingredients:
·
1 Carbassó
·
½ pebrot
vermell
·
1 albergínia
·
1 Ceba petita
·
15 o 20
panses petites
·
Formatge gouda
o cheddar
·
3 carrotes
·
Un paquet de
roll’s (bimbo)
·
Sal
·
Oli oliva
·
1 pit de
pollastre
Procediment:
Netegem les verdures i les
tallem a daus. Tallem el pollastre a tires,
fregim i reservem.
Agafem un Wook i posem a
sofregir les verdures, un cop ja siguin casi cuites, hi afegim el pollastre i
les panses.
Agafem els roll’s i els
escalfem al microones (segons instruccions del fabricant), les posem en un
plat.
Agafem les verdures i les
posem a damunt de cada roll, i després hi posem una mica de formatge. Bona
cuina.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 20/30 m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 20/30 m
Pues tiene muy buena pinta.. yo lo que pasa es que con las verduras a la brasa así "enteras" no puedo, las tengo que pasar por la batidora o así para poder comérmelas :)
ResponElimina