Entreteniments de la casa
Rossinyols, pernil ibèric i parmesà
Cuina de xai rostida
Pasta mediterranea
Escuma de crema amb fruites
Restaurant al centre del poble.
Molt acollidor e íntim.
Cuina creativa i de l'Alt Empordà.
Especialitat en arrossos.
He quedat meravellada amb els rossinyols i pernil ibèric.
Badó Restaurant va obrir les seves portes el passat 19 de març. De fet, Salvador Callís -en 'Badó'- duu l'Hostaleria a la genètica. L'avi era mêtre de l'Hotel Duran i el pare, cambrer al mateix establiment. Pare i mare van regentar, durant anys, el Càmping Pous. I, abans d'obrir aquest restaurant, en Salvador Callís va ser professor de cuina de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, durant vint anys.
Plaça Major, 2
Cistella
Tel. 972547158
Doncs la veritat es que m'ha agradat moltíssim tot el menú, tot té molt bona pinta! :)
ResponEliminasii i és molt acollidor
ResponElimina