Ingredients:
·
375 gr de
farina
·
250 gr de
mantega fosa
·
4 ous
·
200 ml de
frangelico
·
Un sobre de
llevat
·
Una mica de
sal
Procediment:
Posar
a escalfar el forn a 180º
Batre
bé la mantega amb el sucre, fins aconseguir una barreja blanquinosa. Incorporar
els ous, un a un. Afegir el licor i després barrejar-hi la farina , el llevat i
la sal amb la posició més suau de la batedora. I posar-ho dins el motllo
(engrasar prèviament el motllo amb una mica de mantega al motllo perquè no
s’enganxi).
Deixar-ho
coure uns 35/40 m a 180º.
Un
cop cuit, treure del motllo.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35/40 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35/40 m
¡Qué rico! El toque del frangelico debe darle un gusto buenísimo. Besos.
ResponEliminasiiii.. gracias por tu comentario!!
EliminaAquesta ha de ser molt bona, me l'apunto per fer la propera vegada.
ResponElimina