Ingredients:
·
90 gr parmesà
·
50 gr pinyons
·
Mig gra all
·
150 ml oli
oliva (mas arnall)
·
Alfàbrega (varia els grams segons si ho volem més o
menys fort de gust)
Procediment:
He fet servir alfàbrega seca
ja que no en tenia de fresca, però ha quedat molt bona la salsa, res a veure
amb les de compra.
Agafem el parmesà i el
triturem, reservem.
Triturem els pinyons . Agafem
un pot i barregem el parmesà, els pinyons i afegim l’alfàbrega i l’oli d’oliva.
Reservem .
Bullim la pasta, segons les
indicacions del fabricant, la posem a escorre i afegim la salsa.
Si hem fet més salsa, podem
desar-la a la nevera, mínim 3 dies és conserva.
Bona cuina.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 10m+10m
Temps de cocció: 8m/10m
Temps de preparació total: 10m+10m
Temps de cocció: 8m/10m
Esta salsita me encanta..sencilla y que te deja un plato de pasta espectacular! un besicoo
ResponEliminaEs una de mis salsas favoritas para la pasta, me encanta
ResponElimina