Ingredients:
·
1 pot de
cireres en conserva
·
200 gr farina
·
1 sobre de
llevat (Royal)
·
5 ous
·
75 gr sucre
·
1 mica de sal
·
mantega
Procediment:
Escalfar el forn dalt i baix
175º. Untar el motllo amb mantega, tallar
les cireres per la meitat, reservar. Batre els rovells amb el
sucre, i les clares a part a punt de neu.
Quan rovells i el sucre estan ben barrejats, hi afegim el llevat i una mica de sal,
remenem, després hi anem afegint la farina de mica en mica, un cop tenim una
massa, hi afegim les clares. Barrejant-ho suaument.
Ho col.loquem al motllo, i
afegim les cireres.
Posem al forn 40 minuts a
175º.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 55 m
Temps de cocció: 40 m (30m baix + 10 m dalt i baix)
Temps de preparació total: 55 m
Temps de cocció: 40 m (30m baix + 10 m dalt i baix)
ohhh, me encanta el corte que tiene con los trocitos...se ve delicioso! un besoo
ResponEliminaSuper apetitoso, tengo un botecito de cerezas muerto del asco... Besos
ResponEliminaPero que super rica! :)
ResponElimina