Ingredients:
·
8 rovells d’ou
·
1 sobre potax
·
1 branca de
canyella
·
200 gr sucre
moreno (normal serien 250 gr)
·
1 pela de
llimona
·
1 l. De llet
Procediment:
Agafem els 8 rovells d’ou i ho
barregem amb el sobre de potax, que no quedi cap grumoll.
En un caçó posem la llet, el
sucre, la pela de llimona, la canyella i ho posem a bullir. Als 5 m hi afegim
la barreja dels rovells i el potax (col.lat ) , no parem de remenar.
De mica en mica anirà vindrà espès.
Quan ja tingui la seva consistència, ho posem en vols. I a refredar. Un cop
fred, ho posem a la nevera.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 30 m.
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 30 m.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada