Ingredients:
·
2 cebes
·
Sal
·
Oli
·
Farina
·
Bossa de
plàstic
Procediment:
Pelem les cebes, les tallem a
daus petits. ( Com més petits més cruixents quedaran ).
Agafem una bossa de plàstic, hi
posem dos cullerades de farina, afegim els talls de cebes, ho barregem bé, poc a poc
el talls de ceba quedaran ben enfarinats. Posem oli a una paella, hi ho fregim fins que
quedi ben ros, afegim una mica de sal, i un cop cuita, posem a escorre amb paper absorbent , i ja tenim la ceba a punt
per hamburgueses, franfurts ... o altres plats.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15/20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15/20 m
Molt útil, el teu post! Jo sempre la compro feta. ara diré... la comprava feta! Perquè ara ja la podem fer a casa! Petons
ResponEliminasii i queda bonisimaaaaaa, ho vaig fer amb oli girasol, el pròxim cop ho provo amb oli d'oliva.. jejej a mes es guarda 4 o 5 dies... ben tapat
Elimina