dilluns, 16 de setembre del 2013

Arròs a la cassola de Perdiu

 
Ingredients:
·         Alls
·         Julivert
·         Oli oliva
·         Arròs bomba
·         Ceba
·         Pebrot verd
·         1 perdiu tallada a octaus
·         1 tomàquet ratllat
·         2 carxofes
·         Vi ranci (un got) i aigua
 
 
Procediment:
Agafem una paella, salpebrem la perdiu i ho posem a coure amb un raig d’oli. Reservem.
Posem aigua a bullir. Reservem.
Comencem a fer el sofregit de l’arròs : sofregim la ceba trinxada, el pebrot a talls, els alls laminats  i la carxofa a talls, un cop sigui una mica cuit, afegim el tomàquet, deixem coure uns minuts i després hi posem una mica de vi ranci, reduïm.   
Afegim la perdiu, i dos grapats d’arròs per persona, rossegem. Posem l’aigua calenta i ho deixem coure tapat a mig foc uns 18 m. El posem a punt de sal. I uns 5 minuts abans hi afegim una picada d’all i julivert. Bona cuina.
 
Dificultat:  mitja
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 15 + 15 +18 m


4 comentaris:

  1. Una recepta molt ben aprofitada que serveix perfectament com a plat únic. Ben bona!

    ResponElimina
  2. Qué arrocito tan rico, aunque lo haré con codornices, me cuesta encontrar perdiz. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. siii, es que mi marido cria... però con codornices tambien es muy rico!!

      Elimina