Ingredients:
·
Alls
·
Julivert
·
Oli oliva
·
Arròs bomba
·
Ceba
·
Pebrot verd
·
1 perdiu
tallada a octaus
·
1 tomàquet
ratllat
·
2 carxofes
·
Vi ranci (un got) i aigua
Procediment:
Agafem una paella, salpebrem
la perdiu i ho posem a coure amb un raig d’oli. Reservem.
Posem aigua a bullir.
Reservem.
Comencem a fer el sofregit de
l’arròs : sofregim la ceba trinxada, el pebrot a talls, els alls laminats i la carxofa a talls, un cop sigui una mica
cuit, afegim el tomàquet, deixem coure uns minuts i després hi posem una mica
de vi ranci, reduïm.
Afegim la perdiu, i dos grapats
d’arròs per persona, rossegem. Posem l’aigua calenta i ho deixem coure tapat a
mig foc uns 18 m. El posem a punt de sal. I uns 5 minuts abans hi afegim una
picada d’all i julivert. Bona cuina.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 + 15 +18 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 + 15 +18 m
Una recepta molt ben aprofitada que serveix perfectament com a plat únic. Ben bona!
ResponEliminaSIIII Gràcies
EliminaQué arrocito tan rico, aunque lo haré con codornices, me cuesta encontrar perdiz. Besos
ResponEliminasiii, es que mi marido cria... però con codornices tambien es muy rico!!
Elimina