Ingredients:
·
550 Gr de
patates
·
1 carbassó
·
1 albergínia
·
2 carrotes
·
½ pebrot
vermell
·
½ pebrot verd
·
250 ml de
nata liquida
·
Formatge ratllat
·
Oli, sal
Procediment:
Escalfem el forn a 200º.
Pelem les verdures, les
netegem i les tallem a làmines.
Posem oli d’oliva en una plat,
hi col.loquem les patates i les verdures a capes, posant una mica de sal i una
mica d’oli entre capa i capa. I damunt la ultima capa hi posem formatge ratllat
i una la nata liquida. Ho posem a coure al forn (dalt i baix) 180º.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40 m
Una receta bien sana y rica!! Besos
ResponElimina