Ingredients:
· 1/4 de papaya tallada a daus
· Suc de ½ taronja
· La pela ratllada d’aquesta ½ taronja
· 75 gr mantega desfeta
· 75 gr d’ametlla molta
· 85 gr de sucre glaç
· 1 ou
· 25 gr de farina
· 1 paquet de massa brisa fresca
Procediment:
Tallem la papaya a daus i la posem en un bol amb el suc de taronja, deixem reposar.
En un bol a part posem la mantega, el sucre, la pela ratllada i l’ou, ho barregem bé.
Barregem la farina i l’ametlla, i ho anem afegint a poc a poc, a la massa anterior (sucre, mantega...), un con ben barrejat amb la batedora, afegim la papaya i el suc de la taronja, però ara ho remenem amb una cullera, ja que sinó la papaya quedaria xafada.
Agafem el motllo, posem la massa brisa (també hi posem el paper de protecció que hi va al interior) i ho col.loquem be, després hi afegim la barreja que hem fet. Ho posem al forn 25 m a 180º (dalt i baix).
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 25 m
Aquest l'ha fet el Carles, jo només hi he col.laborat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada