dimecres, 18 de desembre del 2013

Gnocchi amb crema de formatge de cabra




Ingredients:

·         Gnocchi (aquest eren Giovanni Rana)
·         1 tall formatge de cabra (rul·lo)
·         Sal, pebre, oli oliva
·         200 ml crema de llet
·         1 ceba
 

Procediment:

Ratllem la ceba ben fina i la sofregim amb oli d’oliva. Un cop rossa, afegim el formatge de cabra tallat a daus i la crema de llet. Ho anem remenant i ho deixem coure a foc lent un 8/10 m. Posem a punt de sal, afegim una mica de pebre.  Reservem.
Posem a coure el gnocchi 2 minuts (segons instruccions del fabricant). Posem a  escorre, emplatem i posem la salsa per damunt.

No ho he triturat ni ho he pasat pel colador xino, ja que m'agrada la textura que ha quedat.

Bona cuina.

Per quantes persones: 4 p.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  25 m + 2m

Cava  triat per acompanyar:  Gramona Imperial

1 comentari: