Ingredients:
·
Gnocchi (aquest eren Giovanni Rana)
·
1 tall
formatge de cabra (rul·lo)
·
Sal, pebre,
oli oliva
·
200 ml crema
de llet
·
1 ceba
Procediment:
Ratllem la ceba ben fina i la
sofregim amb oli d’oliva. Un cop rossa, afegim el formatge de cabra tallat a
daus i la crema de llet. Ho anem remenant i ho deixem coure a foc lent un 8/10
m. Posem a punt de sal, afegim una mica de pebre. Reservem.
Posem a coure el gnocchi 2
minuts (segons instruccions del fabricant). Posem a escorre, emplatem i posem la salsa per
damunt.
No ho he triturat ni ho he pasat pel colador xino, ja que m'agrada la textura que ha quedat.
No ho he triturat ni ho he pasat pel colador xino, ja que m'agrada la textura que ha quedat.
Bona cuina.
Per quantes persones: 4 p.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 25 m + 2m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 25 m + 2m
Cava triat per acompanyar: Gramona Imperial
Que bona, la salseta!!
ResponElimina