Ingredients:
·
Parmesà
·
Oli oliva
·
Sal, aigua
·
pinyons
·
Macarrons
·
Tomàquets secs
·
Ceba balsàmica
·
2 gra all
·
Alfàbrega
Procediment:
Posem a bullir els macarrons
amb una mica de sal, quan estigui cuits, els posem a escorre i els reservem.
Fem la ceba balsàmica http://www.etiametiam.blogspot.com.es/2013/05/ceba-balsamica.html
Reservem. (i en guardem el
suc)
Posem els tomàquets secs en aigua en remull durant 1
h. Després els posem a escorre i ens reservem una mica del suc.
Tallem els tomàquets a tires.
Agafem una altre paella, amb
un raig d’oli,afegim els pinyons, els tomàquets , els alls i una mica d’alfàbrega,
ho deixem coure uns 10 minuts, després hi afegim la ceba i el seu suc. Si veiem
que queda una mica sec, hi podem afegir una mica d’aigua dels tomàquets en
remull.
Un cop cuit ho barregem amb
els macarrons, si volem hi podem posar una mica de parmesà per damunt.
Dificultat: mitjà
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 8m+ 40m+20m
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 8m+ 40m+20m
¡Qué interesante, con tomates secos y usados para la pasta de esa manera!
ResponElimina¡Una muy buena idea!
Besos y feliz día!