Ingredients:
·
Oli d’oliva
·
Sal Mandon
·
Pebrots de
Padró
Procediment:
Tal com comenta el blog
.... http://www.lacuinadesempre.cat/ :
El pebrot de Padró és
una varietat de pebrot (Capsicum
annuum) originària d'Herbón (parròquia de
Padrón) a la província de La
Corunya, a Galícia (Padró).
Es tracta de pebrots
de petites dimensions, entre uns 5 i no més de 10
cm, de color verd
oliva a verd groguenc
i que tenen com a
particularitat gastronòmica, a més de la seva generalitzat intens sabor, el qual
alguns exemplars resulten
particularment picants (aproximadament
entre un 10%-o fins i tot modernament menys, com
s'explica baix-i un 25%). Tot i ser així, per aquí a l’empordà també n’hi
ha...
Netegem bé els pebrots, els
posem a coure en una paella amb un raig d’oli a foc lent, els anem remenant, i
als 12/15 minuts ja seran cuits. Quan els emplatem, hi posem una mica de sal
mandon pel damunt.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 12/15m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 12/15m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada