Ingredients:
·
1 pit de
pollastre
·
150 grs Macarrons
·
1 ceba
·
1 got de
tomàquet triturat
·
Oli oliva,
sal, pebre
Procediment:
Fem el pit de pollastre a daus
a la planxa. Quan estigui cuit, deixem refredar i el triturem. Reservem.
En una cassola, fem un
sofregit amb la ceba picada ben petita, quan sigui cuita afegim el tomàquet, i
deixem coure a foc lent uns 10 minuts, quan ja sigui cuit, afegim el pollastre,
remenem i deixem que faci xup xup 5 minuts més, posem sal i pebre i tapem.
Reservem.
Posem a coure els macarrons el
temps que indica el fabricant. Un cop cuits, posem a escorre. Posem els
macarrons a la cassola del sofregit, remenem i ja podem servir.
Aquest plat el feia la meva
avia, i li quedava per xuclar els dits. Cal dir que ella els feia amb el pit de
pollastre rostit, però ho he fet de manera més ràpida.
Per quantes persones: 2
persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 25 + 8
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 25 + 8
Vi triat per acompanyar: Siñols negre 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada