Ingredients:
·
20 grs. De tomàquets secs en
oli escurreguts
·
50 gr mozzarella ratllada
·
50 grs carn picada rostida
(tipus canelons)
·
Fulles de massa philo
·
Mantega desfeta
Procediment:
En un vol barregem els dos tipus de
condiments: un farcit serà de mozzarella i tomàquets secs i l’altre de la carn
i la mozzarella. Reservem.
Escalfem el forn dalt i baix 200º
Tallem les fulles de massa philo quadrats, i les col.loquem en els motllos, 3
fulls a cada motllo i fem que no coincideixin
les puntes entre si, ho emplenem dels farcits i ho tapem com si fossin paquets,
ho pintem amb una mica de mantega i ja ho podem posar al forn a coure durant
20m. Un cop cuit, ho trèiem dels motllos i ja podem servir. Ja veureu lo
cruixent que queden.
Per 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Vi: Berberana criança 2009
es diuen així, muffings...? No ho havia sentit mai. En tot cas, semblen boníssims!
ResponEliminabé els muffings son les madalenas amb decoració de glaç jiji, però ho he fet amb els mateixos motllos ;)
Elimina