Ingredients:
·
50 gr salmó
·
6 llesques de pa alemany amb cereals
·
15 grs brots tendres
·
Sal, pebre, oli oliva
·
Cibulet
·
½ ceba vermella
·
Formatge Philadelphia un pot
Procediment:
En un vol barregem el formatge,
el cibulet, un raig oli i una mica de sal i pebre.
Pelem la ceba i la tallem a daus
molt petits.
Netegem els brots tendres.
Tallem el pa, que quedin uns
quadrats d’uns 3 cm x 3 cm. Untem els talls de pa amb la base de formatge,
posem una mica de ceba, afegim els brots i al damunt un tall de salmó i tapem
amb un altre tall de pa.
Per 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Vi triat per acompanyar: Cava
Gramona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada