Ingredients:
·
1 ceba tendra
·
50 grs ametlles crues
·
Sal. Oli.
·
2 carrotes
·
Curry
·
Fideus arròs xinesos (mig paquet)
Procediment:
Tallem la ceba laminada ben
prima. Ratllem a làmines amb el pelador les carrotes.
Partim les ametlles per la meitat.
En un Wook amb un bon raig d’oli
d’oliva, sofregim les verdures, als 5 minuts hi afegim les ametlles. Reservem.
Posem a bullir l’aigua, quan
bulli ho retirem del foc i afegim els fideus, els hi deixem 4 minuts i els anem
remenant. Després hi passem aigua, escorre i posar al Wook. Posem al punt de sal.
Ho remenem, deixem coure 2 minuts
i afegim curry per damunt (abundament).
I servim
Per 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Vi triat per acompanyar: oliveda
blanc 2013
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada